GJATË SEZONIT VEROR DO TË KEMI UDHËTIME GJDO JAVË!Organizojm udhëtime për në Kosovë me cmime shumë të volitshme gjatë sezonit veror 2017. Udhtimet fillojn me daten 17/6 - 2017


Mir se vini të na kontaktoni për më shum informata dhe rezervime.


Me ne si gjdoher nuk e ndjeni rrugën, gjatë udhtimit ju servojm pije freskuse dhe kafe falas.

 

Bileta kthyse: 2200 kr

Bileta për fëmij deri moshën 13 vjeqare: 2100 kr

Bileta nje drejtimshe: 1500 kr

 

 


SUEDI - KOSOVË

Qershorë
17/6, 21/6

Korrikë
01/07, 08/7, 15/7

KOSOVË - SUEDI

Qershorë
19/6, 28/6


Korrikë
03/7, 10/7, 28/7


Gushtë
04/8, 11/8 , 18/8

Për rezervime mund të kontaktoni 0451-84403 / 0734099987 / 0700638553Ju mirpresim per rezervime.

Mbasiqë thirrini dhe e bëni rezervimet për bileta, juve ju vjen numri i rezervimit dhe rezervimi dhe gjirollogaria e juaj ku ju/ajo mund ta bëni pagesen 500:-. Pas pagesës ju dërgojmë letër që pagesa juaj është bër.


PAGESËN E BËNI NË KËTË GJIROLLOGARI:
BANKGIRO: 141-7328 Swedbank
SWISH : 1231979376


Nëse paratë nuk janë në konto mbrenda 10 diteve rezervimi juaj do te fshihet nga lista. Ju lutem na kontaktoni nëse pagesa bëhet me vones dhe ne do ju ndihmojm me rezervim te ri.

Kontaktioni

  • Suedi: +46734-099 987
  • Suedi: +46700-638 553
  • Suedi: +460451-844 03
  • Kosovë: 0038649256876
  • nbbuss.taxi@gmail.com

Boka/Kontakt
SHQIP   SVENSKA

Facebook